Aalborg Flyttefirma

Flytteservice

Aalborg Flyttefirma Brian

Har du et spørgsmål om vores tjenester?

Ring på : 3121 4369

Vi opererer i hele Aalborg, Nordjylland, Midtjylland, på Fyn og Sjælland

Aalborg Flyttefirma sætter en stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service. Du kan læse mere om vores ydelser og priser her på vores hjemmeside. Ring endelig også til os og få et uforpligtende tilbud på den flytteopgave, som du står foran. Du kan også benytte vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning! Kontakt os

Privatflytning

Aalborg Flyttefirma er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for privatflytninger. Vi er klar til at hjælpe dig med de opgaver, du står over for i forbindelse med din flytning, og vi garanterer samtidig en god pris og kompetente flyttemænd.

Firmaflytning

Aalborg Flyttefirma er et firma med flere års erfaring inden for firmaflytning. Så står du og din virksomhed over for at skulle flytte i nye lokaler, Ring og få et uforpligtende tilbud. Vi har professionelle og dygtige flyttemænd til rådighed.

Handyman

Der tit behov for at udført småopgaver i hjemmet, når du flytter. Måske opdager du nogle fejl og mangler ved dine rum, når får alle møbler og flyttekasser ud. Hos Aalborg Flyttefirma har vi en tilknyttet en handyman, der kan tage sig af alle typer opgaver.

Flyttetips

God forberedelse med din nedpakning. Her er flytte tips & tricks til at gøre din flytning så problemfrit og effektivt som muligt!