Aalborg Flyttefirma

Flyttetips

Der kan ofte være behov for at få udført diverse småopgaver i hjemmet, når du flytter. Måske opdager du nogle fejl og mangler ved dine rum, når får alle møbler og flyttekasser ud.

E-MAIL

info@danskflyttetransport.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Flyttetips

Du skal regne med ½ flyttekasse per kvm plus 5-10 stk. per person i husstanden. Så rammer du som regel det antal kasser, der skal bruges i alt til din flytning.

Giv flyttekasserne navne, så du ved hvad de indeholder. Det gør det hele meget mere overskueligt, når du skal pakke tingene ud. Du kan med fordel også skrive på kassen hvilket rum den hører til i. Fx soveværelset eller stue.

Pas på skrøbelige og skarpe genstande. Tallerkner, fade, porcelæn mm. Bør vikles ind i avispapir og bør altid placeres i bunden af en flyttekasse. Et godt råd er at stable tingene sidelæns. På den måde har de sværere ved at gå i stykker. Husk også at vikle skarpe genstande godt ind, så du – eller en anden – ikke kommer til skade, når kassen tømmes.

Pak en flyttetaske med det mest essentielle, du skal bruge under flytningen og de kommende dage. Flyttedagen kan nemt trække ud, og derfor er det rart nemt at kunne finde det allermest nødvendige frem.

Det er vigtigt, at du vælger den rette transport til selve flyttedagen. Transportmidlet afhænger af, hvor meget du skal have flyttet, men også, hvor langt du skal flytte. Det er ikke altid uden betydning om du lejer en flyttevogn, flyttebil eller en flyttetrailer.

Flyt de store møbler ind først. Man kan nemt komme til at udskyde det tunge læs til sidst, men man pakker bedst ved at få de tunge møbler først ind det nye sted, der hvor du flytter hen.

Tag billeder til flyttesyn. Det er altid vigtigt at dokumentere i hvilken stand du fraflytter din bolig. Og på samme vis er det en god idé at kunne dokumentere det inden indflytning i dit nye hjem.

I stedet for at bruge nedpakningspapir, aviser og viskestykker, kan du også bruge bobleplast.

Hvis du skal have flyttet planter, blomster o.lign. med i dit nye hjem, så skal du huske at de skal have luft og derfor ikke må puttes i lukkede kasser, så de ikke visner. De skal også transporteres med omhu, så de ikke går i stykker under transporten.

Husk at samle flyttekasserne efter rette anvisning. Mange glemmer at samle siderne, og det betyder desværre, at kassen ikke er forstærket med det ekstra lag pap ved håndtagene, som gør hele kassen stærkere og mere holdbar.

Flyttekasser har som regel en max vægt på 40 kg. Vi anbefaler, at du holder dig til halvdelen, dvs. 20 kg.

Husk at melde flytning, som også kan gøres digitalt.

Det er en god idé at afrime fryseren et par dage før fraflytning, så du ikke skal tilbage til en timelang proces i din fraflyttede bolig.